הפוך לעמוד הבית
יפעת 2

חברת "בר-אל" משיקה תחום פעילות חדש

23/06/2014

יצרנית המוצרים ללא גלוטן חברת "בר-אל" (משנת 2003), מהמובילות בישראל בשוק המוצרים ללא גלוטן, משיקה תחום פעילות חדש – קו מוצרי פסטה ללא גלוטן, הכולל  ניוקי, פתיתים ותערובת להכנת פסטה. עד כה התמחתה "בר-אל" במגוון קטגוריות של מוצרים ללא גלוטן – לחמים, מאפים, עוגות, עוגיות, קמחים ותערובות להכנה בבית.

פיתוח קו המוצרים החדש ארך כשנתיים, שבמהלכם השקיעה "בר-אל" כ-220,000 ₪ בפיתוח ליין המוצרים, מיכון ותהליכי ייצור חדשים, על מנת להבטיח איכות, טעם ומרקם אופטימאליים. לדברי תומר בר-מאיר, סמנכ"ל החברה, "בר-אל" משקיעה זמן ומאמץ רב כדי לפתח ליין רחב ככל האפשר של מוצרים ללא גלוטן שיהיו דומים ככל האפשר למוצר המקורי, הכולל גלוטן. "המטרה היא לאפשר לחולי צליאק ולרגישים לגלוטן לנהל אורח חיים רגיל, עד כמה שניתן. פיתוח הניוקי, למשל", ציין בר-מאיר, "ארך למעלה משנה והחברה הצליחה לפתח מוצר שיהיה גם טעים וגם ישמור על מרקמו וצורתו במהלך הבישול, למרות שאינו מכיל קמח. גם הפתיתים הם פיתוח ייחודי וחדשני של בר-אל, המאפשר לראשונה להכין פתיתים ללא גלוטן באותה דרך בה מכינים פתיתים עם גלוטן". מוצר ייחודי נוסף שפיתחה בר-אל בשוק המוצרים ללא גלוטן הוא תערובת להכנת פסטה, המאפשרת לכל אחד להכין פסטה טרייה בבית בקלות ובנוחות.

המוטו של החברה, ציין בר-מאיר, הוא פיתוח מוצרי בריאות טעימים לקהל הרחב ולאוכלוסייה בעלת רגישויות לרכיבי מזון ולכן, בנוסף לעובדה שכל מוצרי החברה הם ללא גלוטן, רבים מהמוצרים הם גם ללא תוספת סוכר, ללא כולסטרול, מופחתי קלוריות, ללא לקטוז, עשירים באומגה 3 ועוד.

שוק המוצרים ללא גלוטן בארץ מגלגל כ- 60 מיליון ש"ח בשנה. בעקבות הכניסה לקטגוריה החדשה, החברה צופה לגידול של כ- 8 אחוזים במחזור המכירות שלה תוך השנה הקרובה. 

יפעת אוזן
עבור לתוכן העמוד