איקאה: חנות שלישית תיפתח באזור הצפון לקראת 2011

איקאה ישראל ממשיכה בתהליך ההתרחבות בישראל ומכריזה על כוונתה לפתוח חנות שלישית באזור הצפון, במטרופולין חיפה, לקראת שנת 2011. ההחלטה על הקמת החנות השלישית התקבלה בעקבות מחקר מקיף שנעשה בשנת 2005, שעל בסיסו הוחלט על פתיחת חנות שניה ושלישית, מדרם לתל-אביב ובצפון בהתאמה. פתיחת החנות השלישית מופיעה בתכניות העבודה ארוכות הטווח של איקאה. איקאה ישראל מעריכה, כי היקף המכירות השנתי בחנות זו יאמוד על כ- 250 מיליון ₪ בשנה.



איקאה ישראל החלה את תהליך בחינת הכדאיות להרחבת המותג לרשת בישראל לפני שנים אחדות במסגרתו בחנה מיקומים אופטימליים ברחבי הארץ על בסיס קריטריונים שונים. בדומה להחלטה, כי יש צורך בהקמת חנות נוספת דרומית לת"א, הוחלט כי בשלב הבא תורחב הפריסה גם לאזור הצפון, תוך התמקדות באזור חיפה.



שלומי גבאי, מנכ"ל איקאה ישראל מסר: "איקאה מתעתדת להפוך לרשת בישראל, בהתאם לתוכנית שאושרה על-ידי איקאה העולמית, עם פריסה בצפון ובדרום. חנות זו תהיה נוספת לחנות המתוכננת לקום בראשל"צ. ההחלטה לגבי המיקום הסופי של החנות תתקבל בחודשים הקרובים".


אולי יעניין אותך

Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף
דודי גבאי, מנכל המטה הטכנולוגי לביטחון וחוסן בנגב המערבי
פרפואה אייסמול אילת, צילום באדיבות המותג
אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Image3 (1)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל
קרדיט אור גפן (6)