איתמר אליהו מונה למנהל השיווק של קבוצת ריטייל ישראל

איתמר אליהו (32), התמנה בימים אלו, כמנהל השיווק של קבוצת ריטייל ישראל המפעילה את רשתות ml, ml men, ג'אמפ ו-mam'z.



במסגרת התפקיד יתווה איתמר את האסטרטגיה התקשורתית והשיווקית של קבוצת ריטייל ישראל, ינהל את מערך הפרסום, הדוברות, פעילות השיווק מתחת ומעל ומתחת לקו של מותגי החברה. כמו כן יהיה אחראי על פרסום בנקודות המכירה.



בתפקידו האחרון שימש איתמר כמנהל הפרסום של קבוצת רנואר, במסגרתו היה אחראי על פרסום בנקודות המכירה, הפעלת מבצעי הרשת, תקציבי פרסום, יחסי ציבור, מיתוג ושיתופי פעולה.



איתמר, בעל BSc במנהל עסקים , נחשב לבעל אוריינטציה שיווקית חזקה והוא עתיד לעסוק בתחומי השיווק, מכירות, פרסום, שת"פ ואסטרטגיה של כל תהליכי הקבוצה.



לדברי אבי מלכה, מבעלי קבוצת ריטייל ישראל: "המינוי של איתמר אליהו, המביא עימו ניסיון רב בשיווק ופרסום, הוא צעד נוסף במטרה להוביל את הקבוצה למצוינות והגדלת נתח השוק".

אולי יעניין אותך

סאבו טיילור דיאב - צילום אלה פאוסט
נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
אוליביה רודריגו X LANCOME CREDIT LANCOME
פרופ אלי גימון - ללא קרדיט
דלית וינטראוב מנהלת שיווק עמינח צילום טל טרי
דר נועה בן -ארויה מילשטיין

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נועם אלימלך חייל בודד של המרכז לחיילים בודדים לזכר מייקל לוין ביום הולדתו ב2023 שחגגו לו מעוצמה לחייל - צילום עוצמה לחייל (5)
Idan Keren, White Hat CTO with the OSPAs awrad - courtesy White Hat by EPAM
המשתתפים בהכרזה - צילום טיקטוק (1)