אלקטל מובייל בהשקה רשמית: עולה בקמפיין פרסום בהיקף של מיליון דולר

החברה הסלולארית הצרפתית אלקטל, שחדרה זה מכבר תחת המיצוב של "חלוצה מרעננת לשוק התקשורת הישראלי", יוצאת בקמפיין פרסומי בהיקף של מיליון דולר, הכולל שלטי חוצות, חסויות בטלוויזיה, פרסומות בעיתונות, מיתוג סניפים ועוד.


הקמפיין יעלה באמצעות משרד הפרסום בלומנקרץ ושות'.



הקמפיין מתמקד במכשירים המיועדים לנישות כמו נשים, ילדים, מבוגרים וחובבי מותגי אופנה. במסגרת הקמפיין, שיעלה –בינואר 2008, יופיע שלט חוצות ענק ברחוב הירקון, מודעות בעיתונות הכתובה ובמגזינים המובילים ובמקביל- פרסום בערוצים 2 ו – 10. בהמשך תחנוך החברה את משרדיה החדשים ותשיק את המותג באופן רשמי בישראל, במעמד שר התקשורת.


"זוהי הפעם הראשונה שהצרכן הישראלי יכול לרכוש מכשיר סלולארי ייחודי, שאינו מוצע על ידי סלקום, אורנג' או פלאפון, במחירים נוחים וללא התחייבות. זו בהחלט סיבה לקמפיין", אמר משה קוזלוביץ, מנכ"ל קלינפון, יבואנית ומשווקת אלקטל לישראל.




אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)