ג'ני צרוואני נבחרה להוביל את קמפיין רשת האופנה "HDL דפנה לוינסון" לאביב קיץ 2009


רשת האופנה HDL דפנה לוינסון, בחרה בדוגמנית ג'ני צרוואני כפרזנטורית של הרשת לעונת אביב-קיץ 2009. ג'ני בת ה-27 פצחה בימים אלה בקריירה חדשה של עיצוב פנים פ, וזכתה להוביל שנים רבות קמפיינים רבים וגדולים בארץ ובחו"ל של רשתות מובילות במשק ובניהם קרייזי ליין, רשת המשביר לצרכן ועוד.



צארווני מחליפה את הכוכבת הראשית שהובילה את הרשת ב-3 שנים האחרונות, הילה נחשון, ושכרה נאמד בכ- 100,000$ לשנה. ג'ני, מייצגת את הפניה לקהל צעיר ועתידה לקחת חלק בקמפיין טלוויזיה, קטלוג ומודעות בכל עיתונות נשית.



צביקה לוינסון, בעלי ומנכ"ל רשת HDL דפנה לוינסון מוסר: "ג'ני היא דוגמנית מוכשרת ומוערכת ואנו שמחים בבחירתה לככב בקמפיין הקיץ של דפנה לוינסון. ג'ני נבחרה להיות האישה החדשה של דפנה לוינסון היא בעלת אישיות כובשת ויופי ייחודי והיא מייצגת את ערכי המותג של הרשת: רעננות, אופנתיות ונשיות, ופונה לקהל רחב יותר של לקוחות, עם דגש על קו צעיר ומעודכן".


אולי יעניין אותך

חיים כהן ויוסי שטרית
דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ
טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Ketogenic diet. Boiled egg, meatloaf and fresh salad
צילום מסך 2026-05-02 212633
קמפיין 30 שנה יחצ סלקום