דורון טל נבחר להנהלת איגוד חברות הפרסום, כנציג ענף הדיגיטל

דורון טל, מייסד ויו"ר משותף של סאצ'י אינטראקטיב, נבחר כחבר הנהלה באיגוד חברות הפרסום, כנציג חברות הדיגיטל. דורון טל, יחליף את ערן גפן, אשר פרש מהתפקיד עקב בקשתו להתפנות לעיסוקיו האחרים.



דורון טל , (36), בעל תואר LLB במשפטים. נחשב לאחד מראשוני ענף האינטראקטיב בישראל, ובשנת 1999 הקים את חברת האינטראקטיב אידיאולוג'יק. לאחר מכירתה לפובליסיס העולמית המשיך וניהל אותה במשותף עם ינון לנדנברג עד 2005.



ב-2005, הקים עם קבוצת באומן-בר-ריבנאי את סאצ'י אינטראקטיב, בה הוא משמש כיום כיו"ר משותף במקביל להיותו חבר צוות ההנהלה הבכירה של קבוצת פובליסיס בישראל.



דורון שותף כמשקיע וכדירקטור במספר סטרט-אפים בתחום האינטרנט והפרסום הדיגיטלי, מיוזמי המהלך של צירוף חברות האינטראקטיב לאיגוד הפרסום והקמת מערכת מדידה רשמית לאינטרנט בישראל.

אולי יעניין אותך

יפעת יעקובוביץ, סמנכ״לית שיווק ומכירות בפארק עתידים תל אביב
אברמי רוזנברג - מנכל חברת זיו מערכות מבית טופ גרופ
דורי שטיין צולם על ידי לילך ברייטמן
Aner Gelman
יגאל גלעדי צילום ינאי יחיאל
Left - Josh Trup, Ortal Sasson-Hendin, Meir Cohen

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Mesh Security Team
מרקט האמנים קרית מוצקין חווית קניה מלאה במרחק נגיעה מהבית בכל ימות השבוע צילום יחצ
PR_harmony superbowl _ באדיבות Wix