איש העסקים דן אילון משיק בישראל בקבוק מים רב פעמי בעיצובו של מעצב העל הבינלאומי קארים ראשיד. הבקבוק החדש מגיע עם פילטר צבעוני המאפשר לצרכנים תחליף ידידותי לסביבה במקום בקבוקי המים המינרלים וכן חוסך באופן משמעותי הוצאות על קניית בקבוקי מים.
המותג החדש הושק לראשונה בעולם בפברואר 2010 ומשווק בלמעלה מ- 20 מדינות ברחבי העולם מהלך ההחדרה בארץ ילווה בקמפיין פרסום בהיקף השקעה של מיליון ₪.
מהחברה נמסר כי מיום ההשקה נמכרו בעולם למעלה מעשרות מיליון בקבוקים, בלמעלה מ- 18,000 נקודות הפצה
דן אילון אמר כי: "הרעיון שעומד מאחורי השקת bobble בארץ נועד לתת מענה לצורך שזיהינו בקרב קהל לקוחותינו בענף המים. המוצר החדש מכוון לספק מענה ותחליף ידידותי לנושא איכות הסביבה לבקבוקי המים המינרלים, אשר ברובם מסיימים בים, ברחוב ובאתרי פסולת שונים. המוצר החדש, מספק מענה בעל ערכים לשמירה על איכות הסביבה, מספק חיסכון בעלויות וכן חוסך זמן וכוח בסחיבת ארגזי מים מינרלים".
אילון הוסיף כי "אנו צופים כי בהתאמה להצלחה העולמית של המוצר, יחול גידול משמעותי בהיקף המכירות של המוצר עם השקתו בארץ בהמשך השנה אנו מתעתדים להכניס מוצרים אשר יפנו לפלח שוק ספציפי כגון תינוקות, בקבוקים משפחתיים אשר יגדילו את היקף המכירות של המוצר לקהלי יעד ממוקדים".