חצי שנה לאחר שהזמינה את צרכניה להופיע על כל גביעי דנונה, שטראוס דנונה משיקה את הגביעים החדשים עם תצלומיהם של צרכנים אמיתיים ועולה בקמפיין טלוויזיה בכיכובם של המקורבים של הצרכנים הזוכים.
עופרה שטראוס אירחה בבית שטראוס את הזוכים שיופיעו מעתה והלאה על גבי הגביעים.
מעל ל- 118 אלף אנשים נענו להזמנת דנונה ושלחו את תמונותיהם לאתר המבצע, שניהל 44 מיליון דירוגים. 90 הזוכים צולמו לאריזות דנונה החדשות. המהלך כלל גם קמפיין חסויות בטלויזיה בקולם האמיתי של צרכני דנונה ושילוט חוצות "אישי" עם 60 צרכנים שהופיע באזור מגוריהם.
יונתן אלבום, מנהל השיווק של דנונה ומעדנים בקבוצת שטראוס, אמר כי בעידן של היום, צרכנים מצפים להיות מעורבים ולנהל דיאלוג עם המותג. ההיענות למהלך היתה מעל למצופה; נגענו בצרכנים בהיקף ובעוצמה שלא היתה כמותה בעבר בישראל ואנו גאים להיות המותג שהוביל מהלך כזה לראשונה.
בחצי השנה האחרונה, מאז החל המהלך, מכירות דנונה צמחו ב-14%. נתח השוק של דנונה בחודש פברואר 2008 (טרום התחלת המהלך) עמד על 35.1% לעומת 38.0% בחודש אוגוסט 2008.