הודיס מנצלת את מעמדה החדש של בר רפאלי לקמפיין חורף

רשת אופנת הבייסיק HOODIES יוצאת בקמפיין חדש המציג את קולקציית החורף החדשה, כולל סרטון פרסומת שיעלה בטלוויזיה ושלטי חוצות בכל רחבי הארץ. הסרטון מציג את קולקציית החורף של רשת HOODIES באופן פארודי מלא הומור המאפיין את המותג. בפרסומת מוצגת פרזנטורית הרשת והאמא הטרייה בר רפאלי.



את סרטון הפרסומת החדש, יצרו סוכנות הפרסום Awesome Creative בשיתוף במאי הפרסומות גיא שגיא.


עלות הקמפיין העולה עומדת על סכום של כ-5 מיליון ₪.




כשהיא מצליחה לתמרן בין היותה אמא לבין קריירת הדוגמנות המצליחה אשר בנתה. בסרטון נעשה שימוש במספר דמויות של אנשים מוכרים בתעשיית האופנה, כגון אנה ווינטור העורכת המיתולוגית של הווג האמריקאי, מעצב השיער המוביל מיקי בוגנים, ציפי רפאלי ועוד כקריצה הומוריסטית המאפיינת את רשת HOODIES.



במהלך הסרטון ניתן לראות את רפאלי צועדת על מסלול בזמן שסבתא ציפי שומרת על נכדתה ליב ובזכות קולקציית החורף של HOODIES רפאלי מצליחה בקלילות להיראות במראה עוצר נשימה.




אורן בר-גיל סמנכ"ל השיווק בחברת HOODIES: "אנו גאים להשיק קמפיין יוצא דופן שמצליח להעביר את קולקציית החורף החדשה ברוח ההומוריסטית והבועטת של המותג, תוך הצגת האירועים האישיים והמשמחים של פרנזטורית הרשת, בר רפאלי . כרשת אופנה הפונה לכלל האוכלוסייה , אנו מציעים מבחר רחב של פריטים אופנתיים וממשיכים לקדם את המסר של המותג כי ניתן להיראות אופנתיים ובמקביל להרגיש בנוח. בייסיק הינה נישה שהולכת ומתחזקת. בהשראת הטרנדים העכשוויים של עולם האופנה העיצובים של קולקציית החורף מוכיחים כי אופנת בייסיק אינה שייכת רק לשעות הפנאי, אלא שזורה בכל שעות היום שלנו."

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נועם אלימלך חייל בודד של המרכז לחיילים בודדים לזכר מייקל לוין ביום הולדתו ב2023 שחגגו לו מעוצמה לחייל - צילום עוצמה לחייל (5)
Idan Keren, White Hat CTO with the OSPAs awrad - courtesy White Hat by EPAM
המשתתפים בהכרזה - צילום טיקטוק (1)