הייניקן יוצאת בקמפיין טלוויזיה תדמיתי בארץ כחלק מקמפיין כלל עולמי חדש


חברת טמפו משווקת הייניקן בישראל מעלה בימים אלה 2 סרטוני טלוויזיה תדמיתיים למותג בהשקעה של כ 2 מיליון ₪. לדברי "מטרתם של סרטוני התדמנית החדשים הם לבסס את מעמדה של הייניקן כמותג יוקרה וכמותג בינלאומי. הסרטונים יעלו בארץ במקביל לקמפיין בינלאומי שמשיקה הייניקן העולמית".



השבוע הציגה הייניקן קונספט בינלאומי חדש – חילופי ברמנים. "זוהי עוד דוגמא לביסוסה של בירת הייניקן כמותג מוביל, יוקרתי, ובינלאומי לא רק בעולם האלכוהול אלא גם בחיי הלילה והלייף סטייל" הוסיף בן אליעזר.



היינקן חולשת על 10% נתח שוק כמותי בארץ (על פי נתוני סטורנקסט, נכון למאי 2007). חברת טמפו היא חברת הבירות המובילה בישראל וחברת המשקאות השניה בגודלה בישראל.



אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)