הסופר מודל אמריקאית מייגן גרייבס נבחרה כפרזנטורית לרשת האופנה onot

רשת onot בחרה את הדוגמנית הבינלאומית למידות גדולות מייגן גרייבס האמריקאית, להוביל את קמפיין סתיו/חורף 2008/9 של רשת האופנה onot המונה 41 סניפים ברחבי הארץ.



מייגן, המובילה את קמפיין רשת "מייסיס" האמריקאית ואף משמשת כפרזנטורית של מוצרי האופנה מבית קו'וין לטיפה, נבחרה מבין עשרות דוגמניות מהארץ ומחו"ל, עבור הופעתה בקמפיין תקבל מייגן סכום של כ- 100 אלף דולר עבור 3 ימי צילום.



לצד מייגן מופיע בקמפיין הטלוויזיוני השחקן הישראלי המצליח סמי הורי המוכר לנו בעיקר מסדרות כמו "פלורנטין", "קפה פריז", "המשאית","אהבה מעבר לפינה" , "אגדת דשא","הנפילים" "חמישה גברים וחתונה" ועוד… סמי הורי נבחר בין עשרות שחקנים מסוקסים של ארצנו.



מייגן גרייבס, ילדה טובה מדרום קרוליינה, בת 22, תופסת את מקומה כסופר מודל בינלאומית למידות גדולות. היא מובילה קמפיינים גדולים של Macy's, David's Bridal, קווין לאטיפה, Land's End ועוד, כיכבה בשערי מגזינים החשובים, וכעת היא מובילה את קמפיין הפרסום של רשת האופנה onot.

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)