השחקנית טלי שרון , נבחרה לשמש כפרזנטורית למותג בגדי ההיריון של המעצבת אבישג ארבל לעונת החורף הקרובה. טלי תופיע בקטלוג החדש, מודעות פרסום, באתר אינטרנט של אבישג ארבל וביחסי ציבור. עבור הובלת הקמפיין תקבל טלי 20,000 שקל לעונה.
טלי שרון, נמצאת בחודש השביעי להריונה. בימים אלה מככבת טלי בסדרה "הצרות שלי עם נשים" בערוץ 10. מאז סיימה את לימודה הספיקה טלי לשחק בעשרות הצגות/ סדרות וסרטים ביניהם: תפקיד ראשי בטלנובלות של הוט "מיכאלה" "טלנובלה בע"מ, בשורה של סרטי גמר שזכו בפרסים בינלאומיים, בסרט העלילתי הראשון בכיכובה, "למראית עין" עליו הייתה מועמדת לפרס אופיר, בסדרת הדרמה הקומית "האקס המיתולוגי" ששודרה בערוץ 2 וכן בעונה הראשונה והשנייה של הדרמה "בטיפול" ובסדרה "סרוגים" (בה הייתה מעומדת פעמיים לפרס הטלוויזיה)
מעצבת האופנה אבישג החלה את דרכה במכירות בביתה וגדלה לרשת הנושאת את שמה בנוסף ל- 18 נקודות מכירה בארץ. בנוסף ייצוא לחנויות באירופה, בארה"ב ובאסיה תחת המותג "AVISHAG ARBEL MATERNITY"
אבישג ארבל, נחשבת כיום לשם דבר בענף הלבשת ההיריון המקומי. לפני שנים ספורות זיהתה את הפוטנציאל הרב הגלום בתחום, ובעיקר את הצורך שלא ניתן לו מענה בישראל לבגדי הריון של מעצבים במחיר סביר, והחליטה להרים את הכפפה: ב-2003 פיתחה קולקציית בגדי הריון מקורית ואיכותית אותה מיתגה תחת שמה.