חברת קולומביה העולמית פותחת חנות קונספט ראשונה בישראל

חברת "סער א.ת יזמות ומסחר בע"מ" בבעלות תומר בן סניור ואביעד צברי, נציגי ישראל של מותג הביגוד וההנעלה האמריקאי קולומביה, פותחים חנות קונספט ראשונה למותג קולומביה בהשקעה של 2 מיליון ₪.



חנות הקונספט הראשונה תשתרע ע"פ 100 מ"ר במיקום מרכזי במתחם הקניות והבילוי ממילא בירושלים ותתמקד בבגדי הקז'ואל (יומיומיים) של המותג.



עד כה שווקו מוצרי קולומביה ברשתות לציוד מחנאות וטיולים כדוגמת "ריקושט", "למטייל" וכיו"ב. עתה כאמור, החליטו בסער שיווק למנף את פוטנציאל אופנת הקזואל של המותג ולהרחיבו לתחום הביגוד וההנעלה היומיומיים.



בכוונת "סער" לפתוח במהלך 2009 , 3 חנויות קונספט נוספות של המותג בערים המרכזיות. לדברי בן סניור וצברי, "התמחור בחנויות הקונספט יהיה זהה לזה שבחנויות ה- המטיילים והמחנאות ואף תהיה דיפרנציאציה בינן לבין חנויות המותג מבחינת הקולקציות שיוצעו בהם". השניים אף מאמינים כי בדומה למתרחש בענף בעולם גם בישראל ככל שתהיינה יותר חנויות מותג של קולומביה, המכירות של מוצרי המותג בשוק המחנאות והטיולים המקצועי יגדלו באופן ממשי.

אולי יעניין אותך

באדיבות וויקס
צילום מסך 2025-08-24 174637
סכיזופרניה
חברת פרשקובסקי הפכה לנותנת חסות לנבחרות ישראל גברים ונשים בכדורסל בתמונה ים מדר צילום איגוד הכדורסל
חליפות צלילה
Idan Keren, White Hat CTO with the OSPAs awrad - courtesy White Hat by EPAM

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Image3 (1)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל
קרדיט אור גפן (6)