חברת רנואר יוצאת בקמפיין פרסום רחב תחת הסלוגן: Renuar- The Fashion Way


חברת רנואר המפעילה את רשת רנואר נשים ורשת רנואר גברים, תצא במהלך חודש מרץ בקמפיין פרסום רחב בעיתונות, באינטרנט ובטלוויזיה לרגל השקת קולקציית אביב-קיץ 2008.



הקמפיין ישלב צילומים מסט של תצוגת אופנה הכולל צילומים של התצוגה עצמה לצד צילומי מאחורי הקלעים במטרה לספק לצופה הצצה לעולם האופנה ולאווירה הזוהרת האופפת אותו.



היקף תקציב מסע הפרסום נאמד ב-1 מיליון דולר ונערך באמצעות משרד הפרסום "נפתלי-אברהם", המלווה את רנואר מזה עונה שישית.



הקמפיין יכלול 2 סרטוני טלוויזיה, קמפיין אינטרנט , מודעות במגזינים מובילים , הפקות אופנה, 2 קטלוגים אשר יופצו ב- 400,000 עותקים (הראשון new collection שיצא בתחילת חודש מרץ ויציג את הקולוקציה החדשה לעונה וקטלוג ערב שיצא בתחילת חודש מאי ויציג את קולקציית האירועים.



כחברה מובילה אופנתית, טרנדית ועדכנית, ממשיכה רנואר לצעוד בדרך האופנתית, וממשיכה בסלוגן שליווה את הקמפיין הקודם: Renuar- The Fashion Way , תחת הקונספט של הקיץ – Lets play with colors – קיץ 2008, קונספט זה מאפיין את הקולקציה החדשה של רנואר לקיץ 2008 שמגיעה בצבעונית רבגונית ,מכילה את כל פלטת הצבעים ויחד עם זאת עם מאופיינת עם הרבה דמיון. הקונספט Lets play with colors של רנואר בא לידי ביטוי בכך שרנואר מערבבת את "קופסת הצבעים החדשה" ומשחקת עמם בדרכה,בנוסף צבעי הדגמים ישפיעו על הסביבה בה הם נמצאים.




לדברי אלי ברקוביץ מבעלי חברת רנואר : רנואר מעודכנת בכל ההשפעות והטרנדים החדשים בעולם ודואגת לשמור על מעמדה כאוטוריטה בענף האופנה בארץ ומכאן הסלוגן Renuar- The Fashion Way . כחלק מתפקידה כמובילה ומורת דרך בעולם הטרנדים, דואגת רנואר לפתח דיאלוג מתמשך עם הצרכן בהזדמנויות מפגש שונות ובמוקדים שונים במהלך העונה כולה.


אולי יעניין אותך

חיים כהן ויוסי שטרית
דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ
טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Ketogenic diet. Boiled egg, meatloaf and fresh salad
צילום מסך 2026-05-02 212633
קמפיין 30 שנה יחצ סלקום