חברת NET-POS הישראלית חתמה הסכם להפצה ברוסיה

NET-POS נמצאת בימים אלה על סף חתימה עם מפיץ מקומי ברוסיה, אשר באמצעותו תגיע החברה לעשרות אלפי בתי עסק ורשתות ברוסיה במהלך השנה הקרובה



חברת NET-POS הישראלית, בבעלות אבי קמינסקי וחגי בר, חתמה על הסכם להפצה של קופות חכמות לשוק הרוסי בהיקף של כ- 16 מיליון ₪. במסגרת ההסכם תשווק, NET-POS, העוסקת בפיתוח והטמעת תוכנה לתחום מיחשוב נקודות המכירה, ממגוון מוצריה ותעניק פתרונות בתחום המחשוב לנקודות מכירה לאחת מרשתות בתי-מרקחת והפארם המובילות במוסקבה וברוסיה. בשלב הראשוני תטמיע החברה את שירותיה בכ-250 נקודות מכירה, שיהוו שלב א' בפעילותה בשוק זה.



בנוסף, הקימה NET-POS בית תוכנה במוסקבה, בהשקעה של 600,000 $, שיענה על צרכי השוק ברוסיה ויהווה בסיס להרחבת פעילותה במזרח אירופה ובעולם.


עוד נודע, כי NET-POS נמצאת בימים אלה על סף חתימה עם מפיץ מקומי גדול ברוסיה, אשר באמצעותו תגיע החברה לעשרות אלפי בתי עסק ורשתות ברוסיה במהלך השנה הקרובה.



חברתNET-POS התקינה את מוצריה בלמעלה מ- 4,000 נקודות מכירה בישראל, בהן רשת סופר פארם, רשתות קמעונאיות, אתרי תיירות גדולים, מסעדות, רשתות מזון מהיר, חנויות, רשתות סלולר, ועוד.



אבי קמינסקי וחגי בר, הבעלים של חברת NET-POS, אישרו את פרטי הידיעה.

אולי יעניין אותך

סכיזופרניה
חברת פרשקובסקי הפכה לנותנת חסות לנבחרות ישראל גברים ונשים בכדורסל בתמונה ים מדר צילום איגוד הכדורסל
חליפות צלילה
Idan Keren, White Hat CTO with the OSPAs awrad - courtesy White Hat by EPAM
עיצוב ללא שם
הייטק

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)