טופ אודיו משיקה לראשונה מגזין לקוחות בהשקעה כוללת של 100,000 דולר

טופ אודיו, העוסקת באדריכלות פנאי, משיקה לראשונה מגזין לקוחות בהשקעה כוללת של 100,000 דולר. מטרת השקת העיתון הנו שמירה והידוק הקשר השוטף עם לקוחות החברה תוך קידום הטמעת תדמיתה של טופ אדיו כחברה המובילה בתחומה בכל אספקט – מקצועיות, חדשנות ושירות.



מהחברה נמסר הבוקר כי מגזין הלקוחות ישלח בכל רבעון, באופן קבוע, בתפוצה של כ- 4,000 יחידות לקהל לקוחות החברה ואדריכליה, ויכיל חדשות ועדכונים בכל הקשור לסגנון החיים של קהל הלקוחות, תוך שילוב רלוונטי של פעילויות החברה, בנוסף לעולמות תוכן משלימים כגון: מזון גורמה, אופנת עילית, טיולים ייחודיים, אמנות מקורית ועוד.




דותן שלם, מנכ"ל ובעלים משותף של טופ אודיו: " מגזין זה מייצר הזדמנות לשמור את קהל לקוחותינו מעודכן בכל חידושי תחום אדריכלות הפנאי והאוטומציה הביתית של טופ אודיו. בנוסף, מגזין זה מהווה פלטפורמה להטמעה וקידום התחום "אדריכלות פנאי", מושג שפותח בבית טופ אודיו ואשר הופך בהדרגה למושג המקובל לשימוש בהתייחסות לתחום".



אולי יעניין אותך

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נועם אלימלך חייל בודד של המרכז לחיילים בודדים לזכר מייקל לוין ביום הולדתו ב2023 שחגגו לו מעוצמה לחייל - צילום עוצמה לחייל (5)
Idan Keren, White Hat CTO with the OSPAs awrad - courtesy White Hat by EPAM
המשתתפים בהכרזה - צילום טיקטוק (1)