להכניס פיל לבגאז': רנו משיקה את "רנו סימבול" עם תא מטען גדול במיוחד

"קרסו מוטורס", יבואנית מותג הרכב "רנו", יוצאת השבוע בקמפיין פרסום, לרגל השקת המכונית המשפחתית החדשה והמרווחת, רנו "סימבול" , עם תא מטען ענק.



ההשקעה בקמפיין נאמדת ב- 3.5 מיליון ₪.



הקמפיין, נערך על ידי משרד הפרסום "גליקמן, נטלר סמסונוב", תחת המסר: הרכב המשפחתי עם תא המטען הענק "אלפנט בגאז'".



הקמפיין יכלול: סרטון פרסומת בערוץ 2, ערוץ 10 וערוץ 9 הרוסי, מודעות פרסום בעיתונות הארצית ובמקומונים, פרסום באינטרנט ונראות כוללת בסניפים ברחבי הארץ.



סרטון הפרסומת, מדגים משפחה היוצאת מביקור בספארי, כאשר הילדה מתארת בפני הוריה, את חוויותיה עם הפיל שנשאר בודד בספארי, ללא חברים ולכן החליטה לאמץ אותו. האם, תומכת בבתה באומרה שאכן חשוב לשמור על ערך החברות. בהגיעם לביתם, הילדה פותחת את תא המטען הענק ומגלה לעיני כל, את הפיל שאימצה בספארי.



בני לוי, מנהל מותג רנו מסר כי: "הקמפיין מדגיש, את המאפיינים הבולטים של הרנו "סימבול"המשפחתית המרווחת (1600 אוטו') המשלבת נוחות ישיבה לכל נוסע, תא מטען ענק, עיצוב חדשני וחוויית נהיגה מעולה, העונים על הצרכים האופטימאליים של כל בני המשפחה, במחיר האטרקטיבי ביותר בקטגוריה".

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)