נעמה חסין פורצת לשוק הבינלאומי: תשווק את בגדי הילדים שלה באירופה ובארה"ב

הצלחה עסקית למותג בגדי הילדות של נעמה חסין "טובל'ס אנד ליטל": החל מהעונה הבאה (חורף 2006/7) תשווק חסין את ליין בגדי הילדות המוערך שלה בחנויות בניו-יורק ובבלגיה. מדובר בניצניו של מהלך שיווקי של המותג "טובהל'ס" בבעלות המעצבת, לנצל את שוק בגדי המעצבים לילדים ברחבי אירופה וארה"ב. כמו כן, תשווק בישראל ב-3 נקודות מכירה נוספות.



מכירת בגדי הילדות בחו"ל נובעת מהמהלך האסטרטגי של טובהל'ס לעלות הילוך בפיתוח מותג בגדי הילדות שלה בארץ ובעולם. בעונה הנוכחית החלה נעמה חסין גם בשיתוף פעולה עם רשת "נעלי מרי", שסניפיה בקניון ארנה, קניון רמת אביב וברחוב ה' באייר בת"א – יהוו נקודות מכירה נוספות לבגדי "טובהל'ס אנד ליטל".



לדברי המעצבת נעמה חסין: "טובהל'ס אנד ליטל נותנת מענה לקהל פרימיום המחפש פתרון איכותי ומוכן לשלם עבורו. החדירה לשוק בניו-יורק ובאירופה מוכיחה כי אנו עובדים ברמת גימור גבוהה גם בסטנדרטים בינלאומיים. אני גאה לקדם מוצר כחול לבן לשווקים בילאומיים ושמחה על ההיענות הרבה לבגדי הלידות גם בארץ".



נעמה חסין החלה את קו הילדות "טובהל'ס אנד ליטל" לפני כשנה תוך זיהוי של העדר מענה מעוצב ואקסלוסיבי לקהל הילדות בגילאים 4-14. אופנת הילדות של "טובהל'ס" נובעת מתוך קולקציות הנשים ומתבססת על אותם חומרי הגלם האיכותיים, הדפסים וגימורים מדויקים, ומעניקות לילדות פריטי לבוש ברמת עיצוב ואיכות גבוהים ביותר. ל"טובהל'ס אנד ליטל" חנות הדגל הממוקמת ברחוב שינקין 58 בת"א ומציעה קולקציה לנשים וילדות תחת קורת גג אחת.

אולי יעניין אותך

אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן
IMG-20240414-WA0023
ליאור לייבל מנהל מרחב צפון אלדר משכנתאות קרדיט אוהד עשור
קבוצת SQLink מגייסת עובדים חדשים ומשיקה קמפיין חבר מביא חבר (1)
הדמייה קפה קפה טרמינל 3 נמל התעופה בן גוריון
Roy Fridman headshot_C2A

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)