סלוצקי ודומינגז בקמפיין רשת לקופל גרופ

חברת קופל גרופ, השיקה בימים אלה קמפיין ויראלי לגיוס מאות יועצי מכירות עצמאיים בכיכובם של הצמד סלוצקי ודומינגז. הקמפיין ההומוריסטי בשיתוף סוכנויות הביטוח נועד להרחיב את שירותי החברה בפריסה ארצית. בחברה בטוחים שהליהוק של הצמד והאטרקטיביות של המשרות המוצעות יובילו להצלחת הקמפיין.



הקמפיין מציג מסעדה במרכז, דומינגז באמצע הארוחה מדבר בנייד. סלוצקי מובטל, נכנס מבואס, כי הוא לא מצליח למצוא עבודה. דומינגז מרגיע, בדיוק סוגר עם חבר עיסקת ביטוח מעולם אחר, כסף קללל… סלוצקי חשדן, מקשיב לקריין שמזמין אותו ללמוד איך עושים 10,000 ₪ בלי שעון נוכחות בכנס שיסדר לו את החיים והשאר היסטוריה.



את השניים תוכלו לפגוש בדף הפייסבוק של kopell Group ובכנס הגיוס החגיגי שצפוי להתקיים ב- 18.9, בשעה 11:00 באולם קמילו, רמת אביב.

אולי יעניין אותך

מימין אור סיגולי, יולה גדרון, אסתי מקלברג, יעל אבקסיס, רוני מהדב לוין צילום דנה בר סימן טוב (1)
קרדיט צילום: דימה טליאנסקי
יובל כספית ונמרוד רון צילום שי הנסב (1)
From depth
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Qedma founders
אבי דבורה צילום ינאי יחיאל
לה רוש פוזה קרם עיינים 199