הערב (יום א') יעלה קמפיין פרסומי בכיכובה של נינט טייב, תחת הסיסמא "השנה מתחדשים פעמיים". הקמפיין, שיעלה באמצעות באומן-בר-ריבנאי בהיקף של כ-4 מיליון שקל, מציג כיצד עונות השנה חולפות מהר בעוד נינט מתחדשת בשני מכשירים מתקדמים בתוך פחות משנה. הקמפיין יעלה בטלוויזיה, באינטרנט ובעיתונות הכתובה תוך התאמה לתקשורת ברוסית ובערבית בישראל.
בסרט, אשר ביים רם ברוך, נינט מחליפה ביגוד ותפאורה על פי עונות השנה המתחלפות. כך למשל, בעונת החורף היא עוטה על עצמה מעיל ומושיטה ידיים לקלוט את טיפות השלג, ובדיוק אז נכנסת אל תוך הפריים נינט הלבושה בשמלה קייצית. אז, התפאורה החורפית מתחלפת ביום שמש חמים, ונינט נכנסת לאחד ממרכזי השירות והמכירה של פלאפון, רק כדי לצאת משם עם מכשיר מתקדם עוד יותר.
הסרט צולם בבוקרשט בטכנולוגיית צילום מיוחדת שעוד לא נעשה בה שימוש בישראל הנקראת Motion Control שאיפשרה יצירת "שתי נינט" זו לצד זו בסרט. הסרט צולם במצלמה שהובאה במיוחד מאמסטרדם והוקמה במשך יום שלם. מדובר במצלמה מקובעת המצלמת במהירות אחידה ובאותה זווית, כך שהמצולם מתאים עצמו לזווית ולקצב הצילום ולא להיפך. נינט נאלצה לעקוב אחר תנועות המצלמה וללכת בקצב של המצלמה וכך ניתן היה לערוך את ההלבשות וליצור שתי "נינטיות" בצילום.