רשת קדס הנמצאת בבעלות חברת סקאל ספורט, יוצאת במסע פרסום להשקת קולקציית אביב -קיץ 2007. הקמפיין שנערך באמצעות משרד הפרסום אדלר חומסקי & וורשבסקי נאמד בכחצי מיליון דולר ויכלול: שלטי חוצות בפריסה ארצית, קטלוג שיופץ ל- 100 אלף נשים וצעירות, מודעות והפקות צבע במגאזינים מובילים.
הקונספט הפרסומי של הקמפיין הינו – be free – והוא נשען על ערכי המותג האמריקאי הכוללים: פשטות, קלילות ונוחות. צילומי הקמפיין התרחשו בחוף הים בת"א, באווירה של חופש וכיף על ידי צלם האופנה המוביל אייל נבו.
הקמפיין, אשר יעלה בישראל בחודש מרץ, ימשך כחודש ימים ויחשוף את מגוון הפריטים המוצעים העונה החל מפריטי לבוש ועד לאביזרי אופנה.
חיים סקאל, סמנכ"ל השיווק של סקאל מסר כי: "השנה החליטה החברה להשקיע בפרסום רחב ומקיף במותג האופנה קדס, על מנת להעלות את המודעות אליו בקרב נשים וצעירות. החברה רואה בקדס, מותג עם פוטנציאל גדילה משמעותי שיגיע לפלחים נוספים."
עד סוף שנת 2008 יפתחו כ-15 חנויות דגל של המותג קדס במיקומים אסטרטגיים ומובילים ברחבי הארץ, מהלך שיהפוך את קדס לרשת חנויות מונו-ברנד. מחזור מכירות שנתי צפוי להגיע ל – 27 מיליון ₪.