קפה הלל משיקה את הסניף ה-20. הלוקיישן – קניון איילון

רשת קפה הלל מיקמה את סניפה ה-20 במספר בקניון איילון במתחם בתי הקולנוע לשעבר בהשקעה של שני מיליון ₪. הסניף הינו מיצוי של רשת קפה הלל; ביתי, חם עם השראה מבתי הקפה הקלאסיים באירופה.



אדי כץ, סמנכ"ל התפעול של קפה הלל: "אנו שמחים להקים את הסניף ה-20 של קפה הלל בקניון איילון הוותיק ביותר בארץ. מיקומו המרכזי של הקניון עונה על צרכינו מבחינת המוצר שאנו מעוניינים לספק לסביבה. המקום מעוצב בקונספט של סלון ביתי ומזמין, בו יוכלו הלקוחות ליהנות מספל קפה משובח ותפריטים עשירים ומגוונים".



עד סוף השנה תקים רשת קפה הלל 10 סניפים נוספים אשר חלקם יחצו את גבולות השרון, ביניהם קניון הצפון בנהריה והקריון. סניפים נוספים יוקמו בקניון מודיעין, קניון הסיטי באשדוד, גבעת שמואל ואתרים נוספים ברחבי הארץ.



אולי יעניין אותך

אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן
IMG-20240414-WA0023
ליאור לייבל מנהל מרחב צפון אלדר משכנתאות קרדיט אוהד עשור
קבוצת SQLink מגייסת עובדים חדשים ומשיקה קמפיין חבר מביא חבר (1)
הדמייה קפה קפה טרמינל 3 נמל התעופה בן גוריון
Roy Fridman headshot_C2A

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)