רשת מטבחי "זיו & Effeti" עולה בקמפיין באמצעות פרסום "ברלזון רן לוי"



רשת מטבחי "זיו & Effeti" המתמחה בעיצוב, ייצור ושיווק מטבחי יוקרה מאיטליה, מתרחבת ופותחת את הסניף השני במספר תוך שנה, במתחם איקאה בא.ת פולג.לפני כחצי שנה השלימה הרשת את פתיחת אולם התצוגה במתחם גזית גלוב בראשל"צ, כאשר ההשקעה בהקמת שני הסניפים עומדת על כ – 1.2 מיליון$.


לרגל פתיחת הסניף החדש יוצאת הרשת במבצע ייחודי – כל הרוכש מטבח מקולקציית 2008 מקבל שרות של ייעוץ לעיצוב המטבח והבית כולו! ממעצב פנים ללא תוספת תשלום. את המעצב ניתן לבחור מתוך רשימת מעצבי פנים מהשורה הראשונה.


מהלך פתיחת הסניף והמבצע המיוחד יגובו בקמפיין שלטי חוצות ועיתונות רחב היקף בהשקעה של כמיליון ₪. הקמפיין באמצעות פרסום "ברלזון רן לוי" עולה תחת הסיסמא "המטבח שמעצב לך את הבית".



חנן פרידל מבעלי רשת "מטבחי זיו" מסר כי: "פתיחת הסניף החדש, השני במספר בשנה האחרונה, מהווה הנדבך נוסף בביסוס מעמדה של "זיו & Effeti" כרשת המובילה בישראל בתחומה. אין ספק כי ההתרחבות לפריפריה שהינה חלק מאסטרטגיית החברה להתמקד בקהלי יעד נוספים, תגדיל את קהל הלקוחות הפוטנציאלי של הרשת."



עוד הוסיף פרידל כי: "בחרנו בסלוגן "המטבח שמעצב לך את הבית" להובלת הקמפיין על מנת להעביר את המסר והמהות של המבצע הייחודי מחד, ומאידך את תרומתם של מטבחי "זיו & Effeti" בעיצוב הבית כולו."

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)