רשת 'סבון של פעם' נכנסת לתחום הטקסטיל לבית


'סבון של פעם', רשת חנויות בינלאומית הפועלת בתחומי טיפוח הגוף, נכנסת לראשונה לתחום הטקסטיל לבית, ומשיקה קולקציית פריטי טקסטיל מעוצבים, בהשקעה של 300,000$. קולקציית הפריטים הראשונה, בעיצוב נקי ומתוחכם בעבודת יד באריגת "פיקה", תשווק בשלב הראשון, בבלעדיות ברשת הבינלאומית המונה 27 סניפים בישראל ו-42 סניפים ברחבי העולם.


אלון דותן, מנכ"ל רשת 'סבון של פעם' בארץ ובעולם, מוסר: "הוכחנו כי חדשנות מוצרית ויצירתיות הם שהביאו את הרשת להתפתחות וצמיחה מהירה. רשת סבון של פעם מעניקה חווית טיפוח הוליסטית לצרכנים, החל מטיפוח הבית והסביבה, וכלה בטיפוח הגוף וכל זאת תחת הקונספט הייחודי של מוצרים איכותיים, המיוצרים בעבודת יד תחת פיקוח וליווי מחלקת פיתוח המוצרים בחברה. אנו צופים כי תחום הטקסטיל יהווה עד סוף שנת 2008 10% מסך מכירות הרשת בארץ ובעולם".



עוד מוסיף דותן: "החלטנו לפתח את תחום הטקסטיל לאחר שזיהינו פוטנציאל עצום וצורך אמיתי במענה איכותי, אשר יהווה מוצר משלים לחווית הקניה".


אולי יעניין אותך

Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף
דודי גבאי, מנכל המטה הטכנולוגי לביטחון וחוסן בנגב המערבי
פרפואה אייסמול אילת, צילום באדיבות המותג
אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Image3 (1)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל
קרדיט אור גפן (6)