רשת קפה הלל הגיעה לצפון פתחה את הסניף ה-21 בקניון נהרייה

רשת 'קפה הלל' חצתה את קו יישובי השרון והגיעה לעיר הצפונית נהרייה. הסניף ה-21 נפתח בקניון נהרייה בהשקעה של שני מיליון ₪. סניף נוסף של 'קפה הלל' ייפתח בקניון הקריון בקריית ביאליק, בהשקעה נוספת של 2 מיליון ₪.



הסניפים מעוצבים על פי הקווים של רשת קפה הלל; ביתי, חם ונינוח עם השראה מבתי הקפה הקלאסיים באירופה. משהו עכשווי עם טעם של פעם.



אדי כץ, סמנכ"ל התפעול של קפה הלל: "עד היום הוקמו סניפים מאילת ועד השרון. אנו שמחים להקים סניף ראשון בצפון הארץ ולהביא את בשורת קפה הלל גם לתושבי הצפון. המקום מעוצב בקונספט של סלון ביתי ומזמין, בו יוכלו הלקוחות הקניון ליהנות מספל קפה משובח ותפריטים עשירים ומגוונים".



עד סוף השנה תקים רשת קפה הלל 8 סניפים נוספים ביניהם קניון מודיעין, קניון הסיטי באשדוד, גבעת שמואל ואתרים נוספים ברחבי הארץ.

אולי יעניין אותך

סניף פיורי בשרונה מרקט תל אביב צילום יחצ
קרדיט: Safebooks
משרדי קומודור
Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סדרת המקריים החדשה של מידאה_ צילום יחצ חול
נינה יזושין -צילום ישראל הדרי
Jazz Group