שירלי בוגנים תוביל את הקמפיין של סדרת משקאות קינלי עדין בטעמי פירות

חברת קוקה-קולה ישראל תצא בחודש יוני בקמפיין חדש לסדרת המשקאות קינלי עדין בטעמי פירות, באמצעות משרד הפרסום שלמור אבנון עמיחי Y&R. הקמפיין, תחת הקונספט Less is More, ישים דגש על ייחודה של סדרת המשקאות שהושקה בישראל לפני שנה והינה מופחתת סוכר, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל .



את הקמפיין תוביל דוגמנית העל שירלי בוגנים, אשר באמצעותה יודגש המסר Less is More. בוגנים תיראה לאורך סרט הטלוויזיה כשהיא מורידה איפור ותכשיטים, עד שלבסוף היא נשארת ללא כל תוספים, יפה וטבעית.



בוגנים בת ה-33, המיוצגת על ידי סוכנות יולי, היא דוגמנית מצליחה ונחשבת ביותר בקנה מידה בינלאומי , ונחשבת לאחת הדוגמניות הישראליות המצליחות ביותר בעולם כיום.

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

דן קיסריה ריזורט פותח פופ אפ קפה טאיזו של שף יובל בן נריה בתמונה פאד קפאו צילום דימטרי פומזן
נועם אלימלך חייל בודד של המרכז לחיילים בודדים לזכר מייקל לוין ביום הולדתו ב2023 שחגגו לו מעוצמה לחייל - צילום עוצמה לחייל (5)
Idan Keren, White Hat CTO with the OSPAs awrad - courtesy White Hat by EPAM