אושילנד יאכלס מתחם מעצבים שיכלול 30 חנויות

עם השראה מ"קמדן מרקט" בלונדון ובשווקי מעצבים גדולים באירופה ובארה"ב יפתח בפרויקט "אושילנד" בכ"ס מתחם מעצבים ישראלים בתחומי אופנה, עיצוב מוצרים, אקססוריז, מוצרים לבית, תיקים, הנעלה גאדג'טים ועוד- מתחם MA MU MI.


מתחם MA MU MI יאכלס כ-30 חנויות של מעצבים ישראלים בחלל open space בשטח של כ-500 מ"ר, בעיצוב one stop shop שתאפשר למעצבים אפשרות להתרחבות בעתיד ועיצוב דינמי ומשתנה של החנות.



בין המעצבים שכבר חתמו הסכם להשתתפות במתחם המעצבים: המעצבת אודליה קראדי- מעצבת וצורפת תכשיטים ותיקי עור בעבודת יד, מעצבת התיקים מיטל לב, מעצבת התכשיטים והאקססוריז רוני עוזיאל, מותג האופנה "מונוגומי" של אנה גולודץ ואסף לוי המתמחים בעיצוב בגדי יוניסקס, מותג התכשיטים "אדורנו" של המעצבת דורית יצחק ועוד.



במרכז המתחם בשטחים הציבוריים יערכו גם ירידים פתוחים בהשתתפות בעלי החנויות ובצמוד יוקם גם מתחם תאי מדידה. בהקמת המתחם ישקיעו כ-4 מיליון ₪.



מתחם המעצבים MA MU MI ינוהל ע"י הגב' רוני כהן, שיזמה, הקימה וניהלה בפועל את "פלסטיק שוק- אופנה ועיצוב" ואת אתר האופנה 1item. רוני תלווה את תהליך המיתוג של MA MU MI, תחילה ברמת עיצוב החלל בשיתוף מעצב הפנים אמיר אדלר וחב' מיתוג. כמו כן תנהל באופן שותף את פעילות המתחם ותהיה אחראית על יוזמות, הפקת ירידי מעצבים, הפקת תכנים אינטראקטיביים, תערוכות, תצוגות אופנה ועוד.



מתחם המעצבים
MA MU MI יוקם כאמור בפרויקט "אושילנד" המוקם ע"י חב' "אושירה" וצפוי להיות אחד ממתחמי הבילוי, הבידור והפנאי הגדולים ביותר בישראל שישתרע על שטח של כ-52,000 מ"ר בנוי, כולל 1500 מקומות חנייה, שטחי מסחר ואופנה, שוק אוכל, מתחם מסעדות, מתחם בתי קולנוע מפואר ומשוכלל של חב' "גלובוס מקס", מתחמי ילדים, פארק פנטזיות, פארק מוגובי ועוד.

אולי יעניין אותך

יחצ אמריקן אקספרס
מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א
Alon Yaakob by Nadav Cohen Yonatan

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)