אל גאוצ'ו מרחיבים את המותג לשירות קייטרינג


רשת מסעדות אל גאוצ'ו משיקה מחדש שירות קייטרינג אסאדו לאירועים. היקף ההשקעה במהלך כמיליון ₪. הקמתו של קייטרינג אל גאוצ'ו החדש כללה בניית מרכז לוגיסטי מתקדם בבאר טוביה עם חדרי קירור, מטבח מרכזי, 2 משאיות ועוד, וזאת על מנת לעמוד בסטנדרט המתקדם ביותר של קייטרינג בשנות ה-2000.



הקייטרינג החדש ינוהל על ידי נסים בן סימון, זכיין ותיק של אל גאוצ'ו ובעל ניסיון מקצועי רחב היקף בתפעול וניהול שירותי קייטרינג רבי משתתפים.



ברנרדו בלחוביץ, מנכ"ל אל גאוצ'ו מסר " מטרת המהלך היא להמשיך ולחזק את המותג אל גאוצ'ו כמוביל את הקונספט של אסאדו – גריל דרום אמריקאי בארץ ולהעניק ללקוחות חוויית בשר אותנטית. לדבריו, אל גאוצ'ו מתחייבים למצוינות בבשר בכל שעה, בכל אירוע ובכל אחד מסניפיה.הקייטרינג החדש ערוך לטפל בכל בקשה ולהגיש בשר, באיכות, בכמות ובנראות שיעוררו אצל האורחים געגועים לארגנטינה (גם אם לא ביקרו שם מעולם…) עם דגש רב על המתאבנים, התוספות והקינוחים הארגנטינאיים"

אולי יעניין אותך

Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף
דודי גבאי, מנכל המטה הטכנולוגי לביטחון וחוסן בנגב המערבי
פרפואה אייסמול אילת, צילום באדיבות המותג
אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Image3 (1)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל
קרדיט אור גפן (6)