אס.אר. קוסמטיקס עולה בקמפיין חדש

אס.אר. קוסמטיקס, מותג מוכר ומוביל בתחום הקוסמטיקה המקצועית, משיקה קמפיין חדש, המציג את סדרות מוצרי החברה: סדרת הקוויאר, סדרת הקפאין, סדרת המזוטרפיה, סדרת הזהב ועוד. את הקמפיין נבחרה להוביל המנחה והמגישה דנה גרוצקי.



מוצרי החברה זוכים לביקוש רב ולהצלחה מסחררת בקרב קהל קוסמטיקאיות, מכוני טיפוח ומרכזי שיווק והדרכה למקצועות היופי מהמובילים בישראל ובחו"ל.


החברה מייצרת ומשווקת מגוון עצום של מוצרי קוסמטיקה לנשים ולגברים. כל המוצרים האיכותיים והייחודיים עומדים בתקנים המחמירים ביותר, מכילים חומרים פעילים ונבדקים במעבדות מתקדמות על מנת להוכיח את יעילותם.



SR Cosmetics השיקה לאחרונה את מוצריה ברוסיה ובאיטליה ומציגה את קו מוצריה , בתערוכות מקצועיות מובילות ברחבי העולם. החברה משווקת סדרות של תכשירים פרא רפואיים לתיקון נזקי עור בכל הרמות ולטיפולי אנטי אייג'יניג ומזותרפיה.

אולי יעניין אותך

טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

המהלך החדש של אמפמ עמותת אימוץ קרטונים צילום יחצ
Image3 (1)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל