אשד הפקות – בית הפקה חדש הוקם על ידי שלום אסייג ודניאל נחמיאס

בימים אלו, נפתח בית הפקות חדש- א.ש.ד הפקות – ע"י שלום אסייג ודניאל נחמיאס. אשד הפקות ממוקם ברחוב הברזל בת"א (רמת החייל) והוא הוקם במטרה לספק ללקוחותיו המקצועיים והעסקיים כגון: בתי הפקה, משרדי פרסום ומפיקים מתחומי הבמה והטלוויזיה מענה ייחודי וכולל לשרותי ההפקה והפוסט במישורים השונים.



מהחברה החדשה שרק נולדה נמסר כי היא מחולקת למחלקות ומציעה מגוון שירותים ומחלקות תחת סל אירגוני מאוחד. בין המחלקות: מחלקת אנימציה – תלת מימד ועיצוב, מחלקה גראפית – צוות של המקינטושאים השולט בכל תוכנות הגרפיות הקיימות.



בנוסף, חשוב לציין כי מתוך ההבנה כי לקוחות עסקיים עלולים להיות 'מתחרים' עוצב המשרד כך שתשמר פרטיות הלקוחות, תוך התחייבות על שמירת סודיות.



שלום אסייג אמר היום כי "החיבור העסקי עם דניאל נחמיאס נוצר בעקבות עבודה משותפת ומוצלחת בעבר (כגון: הפקת הענק- 'כל העולם קרקס' שהתקיימה בקיץ האחרון במוזיאון א"י). האסטרטגיה העסקית של החברה החדשה היא שילוב של אנשי מקצוע טכניים לצד אנשי תוכן, מהטובים בתחומם, כך שאנו מציעים יכולת מקצועית מקיפה ללווי תהליכי הפקה, מסוגים שונים, החל מעבודה על תסריט (עריכה, אנימציה, עריכת קול ועיצוב גרפי ) ועד למוצר המוגמר".

אולי יעניין אותך

קרדיט ארקטה (3)
Apple_Watch_Series_11_46mm_LTE_Slate_Titanium_Sport_Band_Black_PDP_Image_Position_2__WWEN
Spend Control
ISE 2026 - Samsung Spatial Signage (1)
מרקט האמנים קרית מוצקין חווית קניה מלאה במרחק נגיעה מהבית בכל ימות השבוע צילום יחצ
image

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נפתחה ההרשמה לפרס הסביבה של ישראל - ללא קרדיט
Brandlight team
קרדיט ארקטה (3)