חברת בונז'ור, מהמובילות בישראל בתחום המאפים, חונכת בימים אלה את מפעלה החדש באזור התעשייה החדש של קריית גת. מדובר במפעל הגדול והמודרני ביותר בישראל בתחום המאפים קפוא/טרי, בהשקעה כוללת של למעלה מ- 50 מיליון שקלים. המפעל, הנהנה ממעמד של מפעל מאושר, יעסיק כ-200 עובדים ביצור ובלוגיסטיקה.
המפעל החדש, הינו העתקה ואיחוד של שני מפעלי החברה, בראשון לציון וביבנה, והוא מצויד במערכי יצור חדשניים ליצור בצקים מסוגים שונים וליצור לחמים. בנוסף, הוקם במפעל מחסן לוגיסטי חדש ומשוכלל, הנותן פתרון מלא ואיכותי לשרשרת ההקפאה.
מנכ"ל בונז'ור, רביב ברוקמאייר, אמר היום כי: "המעבר למפעל החדש מציב את בונז'ור בחוד החנית של שוק המאפים בישראל בהיבטי איכות, חדשנות ובטיחות. קווי היצור המודרניים, ציוד האריזה והמערך הלוגיסטי החדשני, יעניקו לנו ערך מוסף גבוה בשוק בו אנו פועלים הן כלפי הקמעונאים והן כלפי הצרכנים ויבסס את מעמדנו כמובילים".
המפעל הוקם על שטח של 25 דונם. מבנה המפעל, המשתרע של שטח של 10,000 מ"ר, כולל מרכז לוגיסטי (-18) אשר משתרע על שטח של 1500 מ"ר.