בעקבות השביתה: גידול של כ-19% בהיקף המכירות בגרנד קניון בחיפה



הגרנד קניון בחיפה, מדווח הבוקר על נתון מעניין – עליה של כ-19% בהיקף המכירות מאז החלה שביתת המורים. מנתוני הגרנד קניון עולה כי בחודש האחרון, מאז תחילת השביתה, חלה עליה של למעלה מ-20% בכמות המבקרים, בעיקר בקרב בני הנוער, לעומת התקופה המקבילה אשתקד.


ישראל סביון, מנכ"ל הגרנד קניון בחיפה מסר היום כי "עיקר הגידול חל ברשתות המזון וברשתות האופנה לצעירים. ברשת tnt, מדווחים על עליה של 23% במכירות לעומת חודש אוקטובר אשתקד. רשתות נוספות אשר דיווחו על עליה במכירות בעקבות השביתה הן רשת רנואר, רשת בלו בירד, רשת פוקס והמשביר החדש לצרכן."


כמו כן, הוסיף סביון: "חלה עליה משמעותית במבקרים בבתי הקולנוע. לקניון מגיעים לא רק התלמידים אלא גם המורים אשר נהנים ממגוון הפעילויות, ההרצאות וערבי הזמר. בני הנוער המגיעים לקניון פוקדים בעיקר את בתי הקולנוע. בעקבות מבצע הקולנוע שנערך בשיתוף עם קולנוע גלובוס ועיריית חיפה, הגיעו לקולנוע בגרנד קניון כ-5000 בני נוער שנהנו מכניסה חינם למגוון הסרטים המציגים ".


אולי יעניין אותך

ביחד בשבילך (1)
יחצ אמריקן אקספרס
מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נופר ממרוד, סמנכ'לית שיווק תדיראן קרדיט יחצ
Prime team
מרכז חומוס האסלי עזריאלי שרונה