בריטה מתכוננת לחורף: משקיעה כרבע מיליון ₪ בקמפיין עיתונות המעודד שימוש במסננים לשתייה חמה




"בריטה" המתמחה בפתרונות מים מסוננים, משקיעה כרבע מיליון ₪ בקמפיין מכירתי תחת הקונספט "תה צלול וטעים מתחיל עם בריטה" שמטרתו להדגיש את היתרונות הגלומים בשתייה חמה עם מי בריטה מסוננים. פרסום העיתונות באמצעות משרד פרסום "ברוקנר-נטע" יופיע בעיתונות הארצית ובעיתונות הרוסית.



ורדה שוהם מנכ"ל סודהפופ המשווקת הבעלדית של בריטה בישראל מסרה כי: " כחלק מאסטרטגיית הפרסום למותג שמה החברה דגש על יתרונות השימוש במי בריטה מסוננים. במודעות אלו מושם דגש על שתיית תה / שתיית משקאות חמים במי בריטה מסוננים המביא לתוצאות איכותיות וטעימות יותר."




עוד הוסיפה שוהם כי "קמפיין העיתונות מדגיש את אטרקטיביות המבצע במסגרתו מקבל הצרכן במתנה קנקן תה המתאים לימים החורפיים בהם רובנו שותים שתייה חמה".

אולי יעניין אותך

דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ
טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

עובדי CATO בתל אביב - קרדיט יפעת יוגב (002)
scaleops - Menash Cohen (002)
אנדרס ריכטר מנכ peax_צלם עמרי מירון