דאטה ריילס מגייסת עובדים באיילון – עם עקיצה לחברות היוניקורן

חברת ההייטק DataRails פתחה בקמפיין לגיוס עובדים עם שילוט ענק באיילון תחת הסלוגן "We are on our way – join the ride", בסמוך למשרדי החברה במגדל אדגר בתל אביב.

הקמפיין מזמין מפתחים, מהנדסים, אנשי שיווק ומנהלי מוצר להצטרף להצלחה, בדיוק כעת כשהחברה נמצאת במסלול צמיחה וניתן לגדול ולהרוויח יחד איתה, ושולח עקיצה לחברות החד-קרן שמי שמצטרף אליהן כעת כבר פספס חלק מרכבת הצמיחה.


דאטה ריילס מפתחת פתרון לתכנון וניתוח פיננסי, שזוכה לביקוש על רקע הצמיחה של חברות בעולם ונמצאת במהלך של הגדלת מספר העובדים בישראל ובארה"ב. החברה הוקמה בשנת 2015 על־ידי דידי גורפינקל (מנכ"ל), אייל כהן (סמנכ"ל תפעול) ועודד הר־טל (סמנכ"ל טכנולוגיות) וגייסה עד כה 55 מיליון דולר, שמשמשים להתרחבות וגיוס כוח האדם.


הפלטפורמה של DataRails מדווחת על נתונים פיננסיים, מאחדת ומנתחת אותם אוטומטית מבלי לשנות את אופן העבודה של המשתמשים. כך אנליסטים ואנשי מקצוע בתחום הפיננסים, אשר עוסקים בתכנון וניתוח, יכולים לחקור לעומק את הנתונים שלהם, לחלץ תובנות שלא יכלו להשיג בעבר וליהנות מתצוגה מקיפה של כל הנתונים הארגוניים המאוחדים. זאת, תוך כדי שהם ממשיכים לעבוד באקסל כפי שהם רגילים, ומפנים זמן להתמקד במשימות עסקיות חשובות יותר מפעולות טכניות ידניות.

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)