חברת דגת הארץ, החברה המובילה והגדולה בישראל לשיווק דגי בורי טריים, יוצאת במהלך שיווקי הקורא לציבור לצרוך דגי בורי טריים.
לדברי שי אגוזי, מנהל השיווק של דגת הארץ : "דג הבורי הוא הדג האהוב ביותר בישראל. בשרו של הבורי רך וטעים. לבורי כמעט ואין עצמות ולכן הוא מאוד פופולארי. סיבה נוספת בגללה אני ממליץ על אכילת דגי בורי היא העובדה שהבורי עשיר באומגה 3 – יותר אפילו מאשר בסלמון! עכשיו זו העונה ליהנות מדגי בורי טריים".
המהלך של דגת הארץ מצטרף לקמפיין של ארגון מגדלי הדגים הקורא לצרוך דגי בורי.
חברת דגת הארץ משווקת ברשתות השיווק דגי בורי נקיים, מפולטים ומוכנים לבישול. לדגת הארץ מוצר מהפכני – מגשית של פילה דג בורי טרי נקי ומוכן לבישול ובה 400 גרם נטו של דג.
פילה בורי ישראלי טרי של דגת הארץ זמין בכל יום ושעה ברשתות השיווק, ההכנה קלה ומהירה ולא נדרש ידע קולינארי מקדים כדי ליהנות מנתח טרי וטעים של דג.
דג בורי של דגת הארץ שומר על טריותו ומותר לשיווק במשך 5 ימים.
השיטה של דגת הארץ – מרגע שהדג מגיע למפעל, הוא נמצא בטמפרטורה נמוכה ונארז באווירה מבוקרת ששומרת על הטריות.
הודות למוצר המהפכני, אפשר ליהנות מדג בורי טרי בכל יום ובכל שעה, ברשתות השיווק, ההכנה קלה ומהירה ולא נדרש ידע קולינארי מקדים כדי ליהנות מנתח טרי וטעים של דג – על האריזה ובאתר דגת הארץ מתכונים