הדוגמנית ולריה יפנובה תוביל את קמפיין 'אירית' זו העונה השנייה

חברת 'אירית' הודיעה היום על בחירתה בולריה יפנובה להמשיך ולכהן כפרזנטורית של הרשת, זו העונה השנייה ברציפות. יפנובה היא דוגמנית ישראלית בת 19 אשר החלה לדגמן לפני כשלוש שנים באמצעות סוכנות הדוגמנות 'ELITE MODELS'.


שכרה של יפנובה בעבור הקמפיין יעמוד על כ- 30,000$ לעונה.


ולריה יפנובה מנהלת קריירה בינלאומית ונחשבת לאחת ההבטחות הצעירות הבולטות של עולם האופנה הישראלי. במקביל להיותה פרזנטורית, עבדה ולריה בשנה וחצי האחרונה בשווקים הבינלאומיים פאריס, לונדון, אמסטרדם וטוקיו, וקצרה הצלחות נאות. בין היתר הצטלמה עבור המגזינים 'קוסמופוליטן' הספרדי, 'NAYLON', 'W' והובילה קמפיינים בינלאומיים עבור מותגי העל 'HERMES' ו- 'GIVENCHY'.


בימים אלו מועמדת יפנובה להוביל את הקמפיין הבינלאומי של חברת הקוסמטיקה L'OREAL. בישראל הצטלמה ולריה עבור מותגים כ'פוקס', 'קסטרו', 'גולף' ו'איל מקיאג". 'אירית' הוא הקמפיין הישראלי הראשון אותו היא מובילה.

אתי פינקלשטיין, סמנכ"ל השיווק של חברת 'אירית', מוסרת: "החיבור בין יפנובה לבין 'אירית' הוכיח עצמו בעונה הקודמת ולכן בחרנו להמשיך איתה לעונה נוספת, זאת במקביל להתפתחות הקריירה הבינלאומית שלה".

אולי יעניין אותך

מימין אור סיגולי, יולה גדרון, אסתי מקלברג, יעל אבקסיס, רוני מהדב לוין צילום דנה בר סימן טוב (1)
קרדיט צילום: דימה טליאנסקי
יובל כספית ונמרוד רון צילום שי הנסב (1)
From depth
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Qedma founders
אבי דבורה צילום ינאי יחיאל
לה רוש פוזה קרם עיינים 199