הושגו הסכמות להקמת מתחם "סינמה סיטי" בבאר שבע

המתחם החדש שיכלול שלושה מפלסים ישתרע על פני שטח של כ- 30,000 מ"ר, יוקם בכניסה הדרומית של העיר, (ליד תחנת הרכבת והתחנה המרכזית) בהיקף השקעה של כ- 300 מיליון ש"ח.


בהתאם לקונספט מרכזי הבידור של "סינמה סיטי", המתחם יכלול קומפלקס עם 22 בתי קולנוע "חכמים", מתוכם 5 אולמות VIP ואולם תיאטרון ומופעים שיכלול 800 מקומות ומגוון מסעדות ובתי קפה מובילים לצד חנויות מסחר. לנוחיות הבאים יוקם במקום חניון עם 2500 מקומות חניה.


השטח עליו יבנה המתחם מצוי כיום בבעלות י.ח דמרי. במסגרת העסקה, האחים לאון ומשה אדרי וחברת JTLV בבעלות עמיר בירם ומספר משקיעים ישראליים יכנסו כשותפים שווים לקרקע יחד עם חברת י.ח דמרי.


המתחם יתוכנן ויבנה על ידי שלושת השותפים החדשים (דמרי, אדרי ו-JTLV) ולאחר שיוקם חברת ניאו לינאו סינמה, יזמית מתחמי "סינמה סיטי" בארץ ובעולם, המוחזקת בחלקים שווים על ידי האחים לאון ומשה אדרי, יעקב כהן, חברת מטרופולין (בבעלות משפחת חדידה) וקרן שמרוק, תשכור מבעלי הקרקע את מתחם הקולנוע ותפעילו.


לאון אדרי מקבוצת אדרי ומבעלי הסינמה סיטי ציין כי, "המתחם החדש מהווה נדבך חשוב, ויתרום באופן משמעותי להרחבת פעילות הבילוי והפנאי בעיר ובראש וראשונה יספק עוד כ- .1000מקומות עבודה חדשים לתושבי העיר והסביבה.


עמיר בירם מנכ"ל ושותף ב- JTLV " אנחנו מאוד מאמינים בפיתוח הנגב ושמים דגש על אזור הנגב והדרום בפיתוח העסקי שלנו , מתחמי הבילוי של הסינמה סיטי הוכיחו את עצמם כמוצלחים ואהובים ביותר על ידי הקהל הישראלי ואנחנו גאים להיות חלק ממיזם זה

אולי יעניין אותך

מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א
Alon Yaakob by Nadav Cohen Yonatan
דני קליש קרדיט צילום דרור סתהכל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Altman x Gali_Srutonim
מוקאפ
חנויות ספורט