המותג טימברלנד פותח "חנות בתוך חנות" בחנות הספורט של "ג'יימס ריצ'רדסון"

לראשונה שיתוף פעולה בין חברת סקאל ספורט שבבעלותה מותג אופנת הפנאי "טימברלנד", לחברת "ג'יימס ריצ'רדסון" שפתחה בנתב"ג 2000 את חנות הספורט.



במסגרת שיתוף הפעולה, תפתח חברת סקאל ספורט "חנות בתוך חנות" של המותג.


החנות תכלול את כל מוצרי טימברלנד, לגברים ביניהם: מוצרי הנעלה, מוצרי הלבשה ואביזרים משלימים כמו, ארנקים, תיקים חומרי ניקוי ועוד.



לדברי דיויד בידרמן, מנכ"ל טימברלנד בחברת סקאל ספורט: "בימים אלה כבר ניתן למצוא את המוצרים של טימברלנד על מדפי חנות הספורט של "ג'יימס ריצ'רדסון" בנתב"ג 2000, ובחודש הקרוב תפתח חנות בתוך חנות שתשתרע על כ- 40 מ"ר, שתכלול את כל מגוון המוצרים".


מוצרי טימברלנד ימכרו מעתה בדיוטי פרי ב- 3 נקודות מכירה: מוצרי ילדים בחנות סקאל קידס, נעלי ואביזרי עור בחנות אימפוריום, ומוצרי טימברלנד לגברים ונשים בחנות דיוטי פרי ספורט.



קבוצת סקאל מפעילה בנתב"ג 9 חנויות ביניהן 2 חנויות סקאל קידס, חנות אלקטרוניקה,3 חנויות שעונים ו-2 חנויות צעצועים . חברת סקאל ספורט משווקת בלעדית מותגים בינלאומיים ביניהם: טימברלנד, קדס, ניין ווסט, פולו ראלף לורן, ריבוק ועוד.


אולי יעניין אותך

INTUIT צילום מיכה לובטון
אל על X רנואר (2)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל
ארי שטינברג ואביעד רוזנבוים - צילום אלן שיבר
שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר
h2

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

יניב נבטי-צילום ליבי קטן נאור
IMG-20260129-WA0017(2)
Scala team