המרכז המסחרי "בילו סנטר" ישקיע כ-50 מיליון שקל בשיפוץ ושדרוג הקניון

בנוסף, יכנסו מותגים חדשים לקניון ביניהם: רשת מנגו שכרה 500 מ"ר, רשת אפרודיטה שכרה 160 מ"ר, בית הפנקייק שכר 250 מ"ר ורשת הסופר פארם, עורכת פתיחה מחודשת במבנה החדש ופותחת סניף שישתרע על פני שטח של 600 מ"ר.



כמו כן, מבנה המזון הישן, יעבור במרץ 2008 למבנה חדש, המשתרע על פני שטח של 5000 מ"ר ויכלול את הרשתות: בורגר קינג, סבארו וכמו כן אולם באולינג. (מבנה המזון הישן, ייהרס ובמקומו יכשירו איזור חניה נוסף.)



משה רוזנבלום, מנכ"ל רשת קניוני ישראל, מסר כי: "המטרה בשדרוג החדש להעניק למקום "ערך מוסף" הכולל שילוב של נוחות, קניות ובילוי לכל המשפחה במתכונת אמריקאית ואירופאית".



עוד מסר רוזנבלום: "המרכז המסחרי מכשיר בימים אלה עוד 320 מקומות חנייה המצטרפים ל-1,000 מקומות החנייה הקיימים. כמו כן, מקימה החברה במקום מתקני משחקים לילדים".

אולי יעניין אותך

Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף
דודי גבאי, מנכל המטה הטכנולוגי לביטחון וחוסן בנגב המערבי
פרפואה אייסמול אילת, צילום באדיבות המותג
אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Image3 (1)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל
קרדיט אור גפן (6)