הצלמים במרכז קמפיין טיפות של מדגל

חברת הברזים מדגל מבית פלסאון מציגה בקמפיין חדש שעולה בימים אלה את המקום שבו עיצוב ומים נפגשים. הקמפיין מתרכז בנקודת מפגש זו.



כדי להביא את הקונספט לידי ביטוי בצורה הטובה ביותר, משתתפים בקמפיין צלמי האופנה גיא כושי ויריב פיין. הטכניקה הייחודית שבה מצולם הקמפיין היא באמצעות "לכידת" הדוגמניות בתוך טיפות מים, בזמן שתמונתן מוקרנת מאחורי הטיפה, כאשר הצילום נעשה ברגע מדויק שהן מופיעות בתוך טיפת המים. הצילום בטכניקה זו נעשה ללא כל עזרה של פוטושופ או כל תוכנת עריכה אחרת.



הקמפיין יציג צילומים אלה בליווי הברזים המעוצבים של מדגל, תחת המסר – THE BEAUTY OF WATER אשר יופיעו בקמפיין שלטי חוצות בהשקעה של 500,000 ₪.




חברת הפרסום: Y&R ISRAEL


קאסט: צלמים: גיא כושי ויריב פיין, צלם סרט מייקינג אוף: עמיחי ביקובסקי, מאפרת: נירית הרשמן, מעצבת שיער: שרה שנטי, דוגמניות: דוגמניות: יושיבה ג'ונס, מאיה פנטורין, ג'ני מסוכנות יולי ועוד, אמן/צלם: אריק כפיר.

אולי יעניין אותך

יובל כספית ונמרוד רון צילום שי הנסב (1)
From depth
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית
דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ
טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Akamai team
מיס נורי פופ בעופר הקניון הגדול צילום בר שריר (4)
UVeye