חברת טלראן תקשורת רכשה מגרש באזור התעשייה חולון בכ-1 מיליון דולר

חברת טלראן תקשורת חתמה בימים אלה הסכם לרכישת שטח של כ-2 דונם באזור התעשייה בחולון, בעלות של כ-1 מיליון דולר. החברה ביצעה את הרכישה מגורם פרטי ובכוונתה להקים על שטח זה בניין משרדים חדש, מרכז לוגיסטי ואולם תצוגה בשטח בנוי של כ-4,000 מ"ר ובהשקעה של כ-4 מיליון דולר.



החברה מחזיקה כיום בניין משרדים בן 4 קומות (בשכירות) באזור התעשייה בחולון, ברחוב הסדן 10 בשטח בנוי של כ-,1,000 מ"ר ומשם היא מנהלת את מערך השיווק, המכירות, הלוגיסטיקה והתפעול. על פי הערכות החברה תשלים את המעבר לקומפלקס החדש תוך כשנתיים.



טלראן תקשורת הינה יבואנית ומשווקת מגוון מוצרי ומותגי אלקטרוניקה בידורית, מחשבים ומוצרי חשמל לבנים יוקרתיים לרשתות החשמל והאלקטרוניקה, ולמשקי הבית ברחבי הארץ. בנוסף משווקת החברה מגוון מוצרים לחברות המספקות שירותי תקשורת ולווינים – מכשירי מדידה, מגברים, מוצרי אינטרנט, ציוד תקשורת נתונים ועוד.

אולי יעניין אותך

Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף
דודי גבאי, מנכל המטה הטכנולוגי לביטחון וחוסן בנגב המערבי
פרפואה אייסמול אילת, צילום באדיבות המותג
אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Image3 (1)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל
קרדיט אור גפן (6)