חברת צבאן בכור פותחת רשת תכשיטי יוקרה תחת השם "צבאן"

חברת צבאן בכור מעמיקה את אחיזתה בשוק תכשיטי היוקרה ומשיקה רשת תכשיטי יוקרה תחת השם " צבאן ".



הסניף הראשון נפתח בקניון הנגב בבאר-שבע, לאחרונה פתחה החברה 5 סניפים נוספים בהשקעה של 600 אלף דולר. הסניפים נפתחו במרכז וייצמן בתל-אביב, קניון רננים ברעננה, נחלת-בנימין תל-אביב, בקריון שבקריית אתא ובקניון העמקים בעפולה.



לדברי צבאן בכור, בעל החברה, בכוונתו להרחיב את פריסת הרשת בשנה הקרובה ב-3-4 סניפים נוספים ברחבי הארץ.



חברת צבאן בכור הוקמה ב-1995. החברה עוסקת בייצור, עיצוב ושיווק תכשיטים. החברה מפעילה 22 נקודות מכירה ברשת המשביר החדש לצרכן תחת השם "תכשיטי קורל". בחודשים הקרובים תרחיב החברה את פעילותה במשביר עם פתיחת 4 נקודות מכירה נוספות בקניון קריית אונו, באשדוד, עפולה ובמודיעין. בנוסף החברה משווקת תכשיטים לכ-250 נקודות מכירה קמעונאיות ברחבי הארץ. מחזור המכירות של החברה נאמד ב-100 מיליון שקל.



לדברי צבאן, החברה מצפה לרשום במהלך השנה הקרובה גידול של 15%-20% במחזור מכירותיה. תמהיל המוצרים כולל יהלומים, תכשיטי זהב, אבני חן ושעונים, במחירים של מאות שקלים עד עשרות אלפי שקלים לפריט. הרשת תתחרה ברשתות תכשיטי היוקרה , לדברי צבאן בכור: "הבידול שלנו הוא בסוג וחידוש המוצרים".



בהתייחס לעליות החדות במחירי הזהב מראשית השנה, אומר צבאן, כי "הזהב בעלייה מטורפת ולכן אנחנו בונים היום את התכשיטים עם לוק גדול ועשיר, אך מחיר טוטאלי באותה רמה. אם תכשיט היה מיוצר עם 20 גרם זהב, אנחנו משתדלים לייצר אותו עם 12-14 גרם זהב ועל-ידי כך להוריד את העלות שלו".

אולי יעניין אותך

Scala team
עובדי CATO בתל אביב - קרדיט יפעת יוגב (002)
Prime team
באדיבות וויקס
צילום מסך 2025-08-24 174637
סכיזופרניה

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

unnamed
Akamai team
מיס נורי פופ בעופר הקניון הגדול צילום בר שריר (4)