חברת תדיראן מוצרי צריכה תספק את מערכת הקירור בפרויקט "אורן ירוק"

חברת "תדיראן מוצרי צריכה" עוסקת בייצור ושיווק פתרונות מיזוג לשוק הפרטי, העסקי והתעשייתי/מקצועי, נבחרה לספק את מערכת הקירור בפרויקט "אורן ירוק" של "אלתא" (חברת בת של התעשייה האווירית) המפתחת את מערכת המכ"מ של החץ.



תדיראן שנבחרה לפרויקט לאחר בחינת מספר מועמדים ביניהם חברות מהארץ ומחו"ל, הופכת בעצם לחברה הישראלית הראשונה שמבצעת פרויקט למערכת קירור בסדר גודל כזה בתחום פיתוח מערכות הבטחוניות של ישראל.



בשל תכונותיו ופעילותו, מצריך המכ"מ עוצמות קירור גבוהות מאוד. מערכות הקירור של חברת CARRIERהעולמית (חברת האם שרכשה את תדיראן לפני מספר חודשים), נמצאו מתאימות, ועבור הפרויקט תפתח תדיראן קרייר מערכת חדשה ומתקדמת לאספקת קירור (צ'ילרים) שיכולה לספק מאות טונות של קירור.



ארז אבנר סמנכ"ל השיווק של תדיראן מוצרי צריכה לשוק המקומי מסביר כי: " מדובר בפרויקט אסטרטגי וחסר תקדים עבור החברה, כאשר הצלחנו לבצע הסבה של מערכת אזרחית למערכת העומדת בדרישות צבאיות."



לדבריו:" פרויקט בסדר גודל כזה מבליט את מיצובה של החברה כמובילה והטובה בשוק פתרונות הקירור בארץ ובעולם."



על מנת לפתח את מערכות הקירור, חתמה תדיראן חוזים עם מספר קבלני משנה שיספקו למערכת הקירור החדשה משטח גרירה, מערכות בקרה ממוחשבות ומערכת חשמל בעוצמה גדולה מורכבת ומתוחכמת.





חברת תדיראן מוצרי צריכה נמצאת מאז יולי 2004 בבעלות מלאה של קונצרן CARRIER העולמי שהינה חברה העובקת בפיתוח, ייצור ושיווק פתרונות מיזוג אוויר, בלמעלה מ –172 מדינות ברחבי בעולם.

אולי יעניין אותך

סכיזופרניה
חברת פרשקובסקי הפכה לנותנת חסות לנבחרות ישראל גברים ונשים בכדורסל בתמונה ים מדר צילום איגוד הכדורסל
חליפות צלילה
Idan Keren, White Hat CTO with the OSPAs awrad - courtesy White Hat by EPAM
עיצוב ללא שם
הייטק

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)