חברת AHAVA מעבדות ים המלח עולה בקמפיין טלוויזיה לסדרת EXTREME

חברת AHAVA מעבדות ים המלח עולה בקמפיין טלוויזיה תחת הסיסמה MY SKIN REBORN, ומשיקה את סדרת EXTREME למיצוק עור הפנים ולהפחתת עומק הקמטים. הקמפיין, באמצעות משרד הפרסום באומן בר ריבנאי, בהשקעה של כ- 3 מיליון ₪, יעלה בטלוויזיה, בעיתונות ובאינטרנט, ותוביל אותו הפרזנטורית החדשה של המותג – תהילה ריץ'.



הקמפיין התדמיתי מציג את הסיסמה החדשה של המותג, MY SKIN REBORN, המשקפת את התחושה של כל מי שטובל במי ים המלח ונחשף לקסם המינרלים, תחושה שהעור 'נולד מחדש'.



במסגרת הקמפיין משיקה AHAVA את סדרת EXTREME למיצוק עור הפנים ולהפחתת עומק הקמטים. מוצרי הסדרה מבוססים על שילוב סינרגטי של מינרלים מהמקום הנמוך ביותר בעולם – ים המלח – ותמציות צמחים מהמקום הגבוה ביותר בעולם – הרי ההימלאיה.


פיתוח הסדרה, שנמשך למעלה מ-5 שנים, מהווה פריצת דרך בתחום מיצוק העור.



אוהד ברגר, מנהל התקשורת השיווקית בחברת AHAVA: "במסגרת השינוי במיצוב המותג ותהליך המיתוג מחדש, החלטנו לראשונה לפנות לפרסום בטלוויזיה. הקמפיין יעלה לראשונה בישראל, ובמהלך החודשים הקרובים גם בארה"ב ובאירופה".

אולי יעניין אותך

מימין אור סיגולי, יולה גדרון, אסתי מקלברג, יעל אבקסיס, רוני מהדב לוין צילום דנה בר סימן טוב (1)
קרדיט צילום: דימה טליאנסקי
יובל כספית ונמרוד רון צילום שי הנסב (1)
From depth
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Qedma founders
אבי דבורה צילום ינאי יחיאל
לה רוש פוזה קרם עיינים 199