חברת "און-ליין", יבואנית מוצרי "בייביליס פריז" ומעצב השיער שוקי זיקרי, יוצאים בקמפיין חדש אשר ילווה בפעילות קד"מ עם רשת המספרות המובילה בבעלות שוקי זיקרי למחליק השיער הקרמי .
הקמפיין יעלה ביום ראשון ה-20 לנובמבר, בערוצי הטלוויזיה המסחריים ויכלול גם מודעות בעיתונות ופעילות בנקודות המכירה, באמצעות משרד הפרסום יהושע TBWA, בהשקעה כוללת של 1.5 מיליון ₪ . את הקמפיין תוביל הדוגמנית המתולתלת עמית עציוני ששיערה הוחלק באמצעות המכשיר לטובת הקמפיין. הסלוגן שילווה את הקמפיין הוא: "THE POWER OF CHANGE".
בנוסף לקמפיין הפרסום תיערך פעילות קד"מ במסגרתו רוכשות מחליק השיער הקרמי ייהנו מהטבה מיוחדת – כל מי שתרכוש את מחליק השיער של "שוקי זיקרי ובייביליס", תקבל הדרכה אישית ועיצוב שיער באחת ממספרות רשת "שוקי זיקרי" ברחבי הארץ.