חידון פייסבוק של אלקטרה עבור אוהדי מכבי תל אביב

אלקטרה מוצרי צריכה ומועדון הכדורסל מכבי אלקטרה תל-אביב, משיקים את אפליקציית "אלוף המכבים", פעילות פייסבוק בעמוד הפייסבוק הרשמי של מכבי אלקטרה תל-אביב.


בפעילות, שתחל היום ולקראת משחק הבית הראשון של הקבוצה בליגת היורוליג עונת 2013-2014, לקראת כל משחק בליגה האירופאית, תוצג חידה הקשורה למשחק העומד להערך, ובין העונים יבחר הזוכה המאושר שיקבל זוג כרטיסים למשחק הבית הבא ביורוליג, מתנת אלקטרה מוצרי צריכה.


אלקטרה מוצרי צריכה היא נותנת החסות הרשמית של קבוצת הכדורסל מכבי אלקטרה ת"א זאת השנה ששית ברציפות.


ברוריה ביגמן מנהלת החסות של אלקטרה מוצרי צריכה במכבי אלקטרה ת"א אמרה: "הקשר שלנו לקבוצה ולאוהדים חשוב לנו מאוד ואנחנו שמחים לשתף את מאות אלפי אוהדי מכבי אלקטרה תל-אביב, מכל רחבי ישראל, בבקשתם לאפשר להם להשתתף בפעילויות שאנו עושים כספונסרים, גם אם אינם נמצאים פיסית בהיכל".


אולי יעניין אותך

__יעל שלביה לזר פור יו צילום מור סטודיו (2) - עותק
עיצוב ללא שם - 2025-01-19T131059
שיווק מפה לאוזן
טלי פולג צילום רמי זרנגר
resized_pexels-photo-6153354

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)