דור העתיד" של המסעדנות הישראלית, ארבעה שפים צעירים ומבטיחים מהמסעדות המובילות בארץ, עודד שוורצברג מ"סי טרה", אפריים אללוף מ"ג'אקו", ניר שלמה מ"פומודורו" ומתן אברהמס מ"אודיאון", ישתתפו בפרוייקט "חיות הלילה" שיערך במהלך אוגוסט בסניפי רשת "טיב טעם".
בחודש אוגוסט בכל יום חמישי בין השעות 20.00 עד 23.00 יתארחו השפים בסבב בסניפי "טיב טעם" באשדוד, צומת סגולה בפתח תקווה, נתניה ו"עיר האוכל" שבצומת בית דגן, יבשלו מנות ייחודיות, ידגימו ללקוחות את דרך הכנתן, וינהלו דו שיח שיכלול מתן מתכונים ועצות לבישול.
לכל אחד מהשפים סיפור אישי מעניין, המחבר אותו למסורת קולינרית עליה גדל, ויחד הם יוצרים את נבחרת העתיד הקולינרית הישראלית.