טימברלנד יוצא ב"קמפיין הגשם" בישראל בהשקעה של 600 אלף ₪



מותג האופנה העולמי טימברלנד יוצא ב"קמפיין הגשם" בישראל לחורף 2008. במסגרת הקמפיין הבינלאומי של טימברלנד, שיעלה בנובמבר ברחבי העולם, השקיעה חברת סופר ברנדס מקבוצת סקאל, המייבאת ומשווקת את המותג בישראל , במסע פרסום רחב הכולל: שילוט חוצות, מודעות בעיתונות יומית ובמגזינים, קד"מ בחנויות, פרסום תלת מימדי על שתי הקירות בנתיבי איילון וסרטון פרסומת שיוקרן בקולנועים ברחבי הארץ למשך חודש שלם.


מטימברלנד נמסר הבוקר כי קמפיין החורף בא לקדם את המסר השיווקי של עמידות המוצרים במים והענקת הגנה מרבית, מכף רגל ועד ראש, בעת השימוש במוצרי טימברלנד.


קמפיין החורף של טימברלנד ייערך ע"י משרד הפרסום אדלר חומסקי בתקציב של 600 אלף ₪.



לדברי דיויד בידרמן, מנהל מותג טימברלנד בישראל: "המותג האמריקאי "טימברלנד" הפך לשם נרדף לאופנת פנאי, נוחות איכות וספורט אתגרי. החורף הקולקצייה שמה דגש על אופנתיות, איכות, וטכנולוגיות חכמות כמו עמידות מוחלטת של המוצר במים."


אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)