ירון ברלד יוביל קמפיין iDigital

iDigital עולה בקמפיין השקה לעולם הבית החכם עם מערכת בית חכם אוטומטית במחיר נגיש ובהתקנה מקצועית בבית הלקוח תוך מספר שעות.



הקמפיין, בהיקף 5 מיליון ₪, עושה השוואה בין ״בית חכם״ כמו זה שמפורסם היום על ידי חברות שונות: ״בית חכם״ שרק ״מטרטר״ ו״מפעיל״ את דיירי הבית- נותן חיווי על מה שקורה בבית אבל עדיין מצריך הפעלה של הדברים פיזית, לבין ״הבית החכם האוטומטי״ של iDigital שעושה הכל בשבילך בדיוק איך שאתה רוצה.



המסרים העיקריים בקמפיין הטלוויזיוני שמוביל את ההשקה, מדגישים את הטכנולוגיה המתקדמת שתהפוך כל בית לבית חכם ואוטומטי ואת ההתקנה הפשוטה בתוך כמה שעות.



את ההשקה מוביל הקומיקאי ירון ברלד אשר עלה לכותרות באחרונה אחרי שהדהים מדינה שלמה כשהשיל 50 קילוגרם ממשקלו בחודשים ספורים, וזוהי הפעם הראשונה שהוא משתתף בקמפיין פרסום טלוויזיוני מאז שנחשף לציבור הרחב במראה החדש.



צילום: טלמור גבע

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

המשתתפים בהכרזה - צילום טיקטוק (1)
עיצוב ללא שם
רחפן עם מצלמת K4 ופונקיות AI. מחיר 999 שקלים