לאחר 14 שנה אלי אוחנה חוזר להיות הפרזנטור של הד אנד שולדרס

הד אנד שולדרס, השמפו הנמכר ביותר נגד קשקשים בישראל, חוזר לשתף פעולה עם הפרזנטור המזוהה עמו ביותר בישראל- אלי אוחנה.



אוחנה, יוביל את הקמפיין לשמפו חדש לגברים של הד אנד שולדרס, אשר מעניק עמידות לשיער לזמן רב יותר, מסייע גם לבריאות הקרקפת וממשיך להעניק את החופש מקשקשים.


אוחנה צפוי לככב בשלב ראשון בקמפיין עיתונות, קמפיין אינטרנט רחב, פעילות קד"מ בחנויות וביחסי ציבור, לצד הפרזנטורים העולמיים של החברה, שימשיכו לככב בפרסומות הטלוויזיה, בטווח הקרוב.



אלי אוחנה, בן 45 ועם רעמת שיער בריאה ושופעת, כאמור מזוהה במיוחד עם המותג הד אנד שולדרס, בעיקר בשל הפרסומת הזכורה מימי ראשית ערוץ 2. גם 14 שנים לאחר מכן, אוחנה נותר מזוהה עם המותג ורבים מייחסים את שיערו השופע לשימוש בהד אנד שולדרס. את הפרסומות אז ועכשיו, הוביל ויוביל משרד הפרסום באומן בר ריבנאי.



בהתייחסה לבחירה באלי אוחנה, אומרת נעמה גלעדי, דוברת החברה: " אוחנה, גם לאחר כ"כ הרבה שנים, נותר מזוהה עם מותג הד אנד שולדרס והיה זה טבעי שנשוב לשתף פעולה. השמפו החדש לגברים מתאים היטב לדמותו של אלי אוחנה אשר גם בגיל בו דוגמניות כבר אינן צועדות על מסלולי הדוגמנות הוא בעל שיער בריא, מלא ויפה".

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)